5 eenvoudige feiten over Laserontharing beschreven

Ook niet alle haarzakjes doorlopen die drie fasen op identiek tijdstip. Op dit ogenblik van de laserbehandeling moeten sommige haarzakjes in de groeifase zijn, overige zijn in de overgangs- ofwel rustfase.

Pigmentverschuivingen kunnen aangaande voorbijgaande aard bestaan, doch mogen enige maanden voelbaar bestaan. Sommige pigmentvlekken moeten zelfs niet meer verdwijnen.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen wij cliënten veel maanden nadat ze in de kliniek zijn geweest teneinde het een rapportcijfer te melden op een schaal over 0 tot 10.

Dikwijls zitten er 6 weken tussen 2 behandelingen. Na ongeveer 6 behandelingen is dikwijls dit gewenste resultaat bereikt. Die blijven dan verschillende jaren straat. Na enige jaren mogen de behandelingen eventueel herhaald geraken.

Bijzonder kundige plastische chirurg, perfect erop kunnen vertrouwen het dit juist zou aankomen. Resultaat kan zijn fraai en reparatie gaat zeer goed (nu 5 weken …

Mag je zonnen voor en na de ingreep? Het is afgeraden teneinde twee weken wegens én na de behandeling te zonnen. Een laser zit optimaal voor ons lichte huid en donker haar, dus als een huid verdere pigment aanmaakt (bijvoorbeeld via zonnen) gaat een effectiviteit aangaande een laser afnemen.

de huid kan zijn na de treatment genoeg breekbaar en wees daarom de eerste 48 uur zorgvuldig betreffende sauna, opgewonden douchen of baden of een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Het is vanwege Bergman Clinics enorm belangrijk om met de wensen en behoeften over onze cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig bestaan met gespecialiseerde normen en/ofwel richtlijnen.

Na elke verzorging is de haargroei lichter. Mits de haarfollikels compleet bestaan gesloten bezit u een zachte en haarvrije huid.

Bij IPL geraken lichtflitsen op  een te veven huid afgevuurd. De kracht die hierbij vrijkomt wordt via een te verminderen hoofdharen getransporteerd naar het haarzakje, het haarzakje wordt verhit en gaat gebarsten waardoor er nauwelijks nieuwe haren meer uit het haarzakje kunnen groeien.

Teneinde echt te zijn het ons omvangrijk gedeelte van een niet-behandelde haarzakjes voor een eerstvolgende treatment immers in een groeifase is, hanteren wij ons rustperiode van plusminus 6 tot acht weken tussen een laserontharingen.

Voorkom hard wrijven en scrubben. Ook is dit afgeraden om tot echt twee weken na de behandeling met het behandelde gebied Laserontharing in zonlicht ofwel bij een zonnebank plaats te nemen. Haren in het behandelde gebied mogen geschoren worden. Ga tussen een laserbehandelingen door niet harsen. Probeer de huid ernaast zoveel geoorloofd te laten verpozen.

Laserontharing Heeft u last aangaande overmatige, ingegroeide haren ofwel ongewenste haargroei welke donker kan zijn over kleur in het gelaat of op dit lijf?

Die laser is geschikt vanwege ieder huidtype, tevens wegens mensen betreffende ons donkere huid of indien de huid gebruind is door zonlicht. In dat laatste geval gaat voor de Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige feiten over Laserontharing beschreven”

Leave a Reply

Gravatar